Over ons

Ineke de Vries is (pre-verbaal) logopedist in de vrijgevestigde Logopediepraktijk Lek en IJssel. Zij heeft ruim 35 jaar ervaring met zeer jonge kinderen met eet-en drinkproblemen.

Ook geeft zij vroegbehandeling aan kinderen met het Syndroom van Down en andere kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Zij heeft reeds vele jaren ervaring met early intervention programma’s en begeleiding. Vanaf babyleeftijd moeten de kinderen, zodra zij zelfstandig kunnen zitten, een goede zithouding opbouwen in een kinderstoel om goed te kunnen leren drinken,eten en ontwikkelen.

Na vele jaren ervaring in het werkveld in haar praktijk en soorten kinderstoelen, heeft zij de Il Seggiolo schuifkinderstoel als zeer prettig ervaren en menig kind heeft deze stoel ook al op andere locaties in gebruik o.a. op kinderdagverblijf, school en thuis. 
Ook vele collega’s en andere therapeuten hebben deze Il Seggioloschuifkinderstoel in de praktijk staan en hebben dezelfde positieve ervaringen. 

Vooral het steeds wisselen in hoogte van de stoelen was niet haalbaar met de standaard kinderstoelen.Tevens is de directe verstelbaarheid zonder gebruik van gereedschap ideaal om meteen de juiste hoogte van zitting en voetensteun te realiseren. Ook de rugleuning zit vast aan de zitting op elke gewenste hoogte.

De Il Seggiolo schuifkinderstoel komt uit Italië . Op het speciale kliksysteem is een patent verkregen. De stoel is van zeer goede kwaliteit beukenhout en gaat zeer lang mee. Elk onderdeel is apart te vervangen, waardoor de stoel een hele lange levensduur heeft.

Om een ieder in de gelegenheid te stellen deze Il Seggiole schuifkinderstoel aan te kunnen schaffen regelt zij via Prakijk de Horizon de verkoop van deze stoelDe stoel wordt per bestelling op de gewenste kleur rugleuing/zitting/voetenplank gemaakt  en zorgvuldig in elkaar gezet, goedgekeurd en afgeleverd.